Drive-Elec: sedert 1999 uw ervaren partner voor herstelling en verkoop van elektromotoren in Oosterzele

Drive-Elec is vandaag een gevestigde waarde binnen België voor het herstellen en verkopen van elektromotoren. Voor de aankoop van heel specifieke motoren vindt men zelfs tot in Bulgarije en Minsk de weg naar het bedrijf in Oosterzele.

Nochtans begon het verhaal van zaakvoerder Jochen Goessens ooit klein. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in de sector, besloot Jochen Goessens in 1999 zijn eigen zaak op te richten. Het bleek een succes, want reeds een jaar later investeerde hij in de bouw van een nieuwe, ruime werkplaats in de industriezone in Oosterzele.

Datzelfde jaar kwam vader Antoine Goessens in dienst bij Drive-Elec. Met maar liefst 35 jaar ervaring in het herstellen van elektromotoren en reductoren, hielp hij mee om Drive-Elec als betrouwbare partner voor onderhoud, herstelling en verkoop van elektromotoren in Oosterzele op de kaart te zetten.

Over ons

Waar Drive-Elec de eerste jaren vooral gericht was op de herstelling van elektromotoren uit heftrucks en ander rollend materieel, deed de stijgende vraag afkomstig uit diverse industrieën het bedrijf uitgroeien tot een volwaardige partner in herstelling en verkoop van nieuwe elektromechanische aandrijvingen.

Vandaag kan met trots gesteld worden dat het ervaren team van Drive-Elec een bewezen betrouwbare speler in de markt is die waarden zoals kwaliteit, service, een snelle dienstverlening en een persoonlijk contact met de zaakvoerder hoog in het vaandel draagt.

Drive-Elec, uw partner voor onderhoud, herstelling en verkoop van elektromotoren in Oosterzele

Contacteer Jochen