Wij zijn uw ervaren partner voor onderhoud, herstelling en verkoop van batterij aangedreven elektromotoren

Drive-Elec staat garant voor het leveren van een excellente service inzake onderhoud, herstelling en verkoop van batterij aangedreven elektromotoren die zich bevinden in het rollend materieel van uw bedrijf of magazijn. We denken hierbij aan alle mogelijke handling equipment zoals o.a.:

  • Zijladers en knikladers
  • Elektrische transpalletten
  • AGV’s (Automatic Guided Vehicles)
  • Stapelaars, orderpickers, hoogwerkers
  • Vorkheftrucks, verreikers, vorkliften, schaarliften
  • Poetsmachines, veegmachines, schrobzuigmachines
Batterij aangedreven motoren

Voor de herstelling en verkoop van batterij aangedreven elektromotoren, ook wel accu motoren van battery powered equipment (BPE) genoemd, ga je best in zee met een vakspecialist.

Het team van Drive-Elec voert onderhoud en herstelling van uw door batterij aangedreven motoren uit in haar eigen atelier.

Slagen we er toch niet in om een beschadigde of defecte  motor te herstellen? Dan bieden wij u graag een grote voorraad aan gereviseerde ruilmotoren van excellente kwaliteit aan. Bovendien is Drive-Elec officiële dealer van het topmerk AMRE voor AC en DC motoren, en dit binnen België en Luxemburg. Zo ondersteunen wij al onze klanten met een onberispelijke service op vlak van herstelling en verkoop van batterij aangedreven elektromotoren!

Problemen met uw batterij aangedreven motor?

Als absolute expert in haar vakgebied biedt Drive-Elec topservice en kwaliteit inzake het onderhoud, herstelling en verkoop van batterij aangedreven elektromotoren. Maak een afspraak of bekijk onze catalogus van nieuwe motoren, ruilmotoren en onderdelen.

Bekijk de catalogus